Roos(9)

” Ik word rustig van de paarden. Ik ontspan en krijg een fijn gevoel. Het waren leuke opdrachten. Je komt in contact met het paard. Je kan het paard vertrouwen

Moeder Liza

” Onze dochter van 9 jaar heeft meegedaan aan de weerbaarheidstraining met paarden om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze is gek met paarden en pony’s dus deze training sloot goed bij haar aan, om zich toch een beetje open te stellen. Ze leerde ook om zich over te geven, de leiding te nemen en samen te werken. Hedwig is erg kundig en geduldig met kinderen. Onze dochter is er nog niet maar zijn op de goede weg!”

Benthe (10)

” Ik vind omgaan met de paarden fijn omdat de paarden voelen wat er in me omgaat.”

Karin ( 42)

Ik heb even de tijd genomen om het te laten bezinken . Het was voor mij een hele nieuwe ervaring om op deze manier contact te leggen met een paard. De manier waarop Tommy mij benaderde maakte veel emoties in mij los. Ik kan niet goed onder woorden brengen waarom dat zo was, maar ik voelde dat hij precies wist wat er in mij omging en dat vond ik heel speciaal. Er kwamen echt gevoelens naar boven waarvan ik dacht dat ik ze verwerkt had. Ik denk dat ik het op dat moment blokkeerde omdat dit heel gevoelig ligt, maar toen ik het mij uiteindelijk realiseerde was dat echt een “kippenvel” momentje.